Frigarui MahiMahi la gratar cu sos de ananas-mandarina

Frigarui MahiMahi la grătar cu sos de ananas-mandarină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 532 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți oțet balsamic, linguriță de salvie frecat, fripturi mahimahi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mahimahi la grătar cu Sambal de ananas, Frigarui de creveti la gratar cu sos de ananas, și Mahimahi La Grătar Cu Sos De Ardei Roșu.
Instrucțiuni
Combinați ceapa tocată și mierea într-o tigaie antiaderentă medie și puneți-o la foc mediu. Gatiti 12 minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional.
Adăugați vin roșu și următoarele 4 ingrediente (vin prin mirin); gatiti 10 minute. Se amestecă ananasul tăiat cubulețe și se gătește 5 minute. Păstrați cald.
Filetați 3 bucăți de mahimahi, 3 cuburi de ananas și 3 bucăți de ardei gras alternativ pe fiecare dintre frigarui de 8 (12 inci).
Presărați kebab-urile cu salvie, sare și piper negru.
Așezați kebab-urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți kebab-urile 15 minute sau până când peștele este gata, întorcându-se la fiecare 5 minute.
Se servește cu sos de ananas.
Presărați cu arpagic, dacă doriți.