Frigarui Mahi-mahi cu sunca, ananas si glazura de ghimbir-soia
Frigarui Mahi-mahi cu șuncă, ananas și glazură de ghimbir-soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 799 calorii, 43G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 7,96 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați condimentul old bay, uleiul de susan, sucul de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui Mahi mahi cu Jalapeincorporo, var cheie și ananas, Grătar Mahi Mahi W. miere-crustă de Macadamia și ananas-ghimbir, și Frigarui De Ananas Mahi Mahi pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.