Frigarui Italian La Gratar
Reteta de frigarui Italian la gratar este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 626 calorii, 43G de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, dovlecei de vară, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cârnați Italieni La Grătar, Italiană Câine Kabobs, și Italiană Tortellini Kabobs.
Instrucțiuni
Grătar de căldură. Alternativ, filetați puiul și legumele pe șase frigarui metalice de 12 până la 14 inci. Rezervați 1/2 cană de vinaigretă într-un castron mic pentru scufundare; periați kabobs cu restul de 1/2 cană de vinaigretă.
Așezați kabobs pe grătar cu gaz la foc mediu sau pe grătar cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 13-15 minute sau pana cand puiul nu mai este roz in centru, intorcandu-se ocazional.
Serviți vinaigreta rezervată ca sos de scufundare.