Frigarui de vițel: Spiedini di Vitello

Frigarui de vițel: Spiedini di Vitello
Frigarui de vițel: Spiedini di Vitello este un lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 627 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,05 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, pesmet, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare includ Spezzatino di vitello con piselli (tocană de vițel cu mazăre), Coadă de vițel înăbușită cu maghiran: Stinco di Vitello, și Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello.

Instrucțiuni

1
Setați 6 (8-inch) frigarui de metal sau lemn. Dacă utilizați frigarui de lemn, asigurați-vă că le înmuiați în apă timp de 30 de minute înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Puneți o tigaie medie la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline și încălziți până la cald, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Adăugați firimiturile de pâine. Se amestecă constant și se gătește până devine auriu, aproximativ 5 minute. Amestecul trebuie să fie umed, dar nu umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5
Scoateți de pe foc și așezați firimiturile de pâine într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați caciocavallo, coacăze, nuci de pin, pătrunjel și ou și amestecați ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CoacăzeCoacăze
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Întindeți feliile de vițel pe o suprafață de lucru curată. Condimentează cu sare și piper. Lingurați cantități egale de miez de pâine umplut în centrul fiecărei bucăți de vițel, bătând ușor umplutura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
9
Rotiți fiecare bucată de vițel într-o rolă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
10
Faceți kebab - urile: forțați o frigăruie prin centrul unei felii de ceapă, a unei frunze de dafin și a unui rulou de vițel. Repetați, în aceeași ordine, de încă 2 ori. Finalizați fiecare kebab cu 1 ultimă frunză de dafin și felie de ceapă. Asigurați-vă că toate ingredientele sunt presate perfect împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Ungeți kebab - urile cu ulei de măsline extravirgin și gătiți peste un grătar preîncălzit sau fript până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Pentru a servi, stropiți cu ulei de măsline extravirgin și o stoarcere de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
13
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista