Frigarui de ton Satay ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $ 8.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 555 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sriracha, sos de soia, Unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. în general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 87%. Rețete similare includ Frigarui de pui cu satay dip, Frigarui De Pui Satay, și Satay (Frigarui La Gratar).
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.