Frigarui De Somon La Gratar
Frigarui de somon la grătar necesită aproximativ 53 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 110 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, frigarui, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Frigarui De Somon La Gratar, Frigarui De Rozmarin-Somon La Gratar, și Frigarui de miel și smochine la grătar cu glazură de mentă-piper și vinete la grătar.
Instrucțiuni
Feliați somonul pe lungime în 12 benzi lungi și filetați fiecare pe o frigăruie de lemn înmuiată.
Așezați într-un vas superficial.
Într-un castron, amestecați împreună sosul de soia, mierea, oțetul, ghimbirul, usturoiul și piperul.
Se toarnă peste frigarui, întorcându-se pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Când ați terminat de marinat, transferați marinada într-o cratiță mică și fierbeți câteva minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Grătar ușor de grătar cu ulei. Filetați 1 pană de lămâie pe capătul fiecărei frigărui. Gătiti frigarui pe grătarul preîncălzit timp de 4 minute pe fiecare parte, periați adesea cu marinată sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.