Frigarui de pui și ananas
Frigarui de pui și ananas necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 269 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ketchup, muștar, coapse de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui De Ananas De Pui, Frigarui de pui și ananas, și Frigarui De Pui Si Ananas La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, adăugați ketchup-ul, sosul de soia, mierea, muștarul, zahărul, usturoiul și sucul de lămâie. Se aduce la foc mic și se gătește ușor până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se lasă deoparte și se răcește.
Încălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar.
Tăiați fiecare coapsă de pui în 2 bucăți. Cojiți ananasul și tăiați-l în bucăți de 1 1/2 inci. Alternând între pui și ananas, introduceți bucățile pe frigarui.
Ungeți-le cu ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper.
Scoateți căței de usturoi din sosul de grătar și aruncați; puneți aproximativ jumătate din sos într-un bol mic pentru mai târziu.
Ungeți frigarui cu o parte din sos. Gătiti-le pe grătar, bătând în mod regulat cu sosul de grătar, până când sunt fierte, aproximativ 10 până la 15 minute.
Se servește cu sos de grătar rezervat pe lateral pentru scufundare.