Frigarui de pui Thailandez

Frigarui de pui Thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de pui Thailandez. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 283 calorii. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Un amestec de sos de pește, ulei de rapiță, sos de ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Frigarui De Aperitiv De Pui Thailandez, Frigarui de pui în stil thailandez, și Frigarui de pui Thailandez cu sos de arahide.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați sucul de lămâie, coaja, tulpinile de coriandru, zahărul, sosul de pește, uleiul, usturoiul, ghimbirul și pasta de curry împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Feliați fiecare piept de pui în 4 benzi pe lungime și acoperiți cu marinada. Se da la frigider cel putin 2 ore si pana la jumatate de zi. Înmuiați 32 de bețe de broșetă din lemn în apă timp de cel puțin o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Filetați fiecare bandă pe un băț de broșetă din lemn, țesând înăuntru și în afară ca și cum ați coase.
4
Preîncălziți grătarul sau grătarul și gătiți puiul timp de 4 5 minute pe fiecare parte sau până când este gătit, în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Aranjați pe un platou.
6
Se servește cu o oală cu sos dulce de ardei iute și o stropire de frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista