Frigarui de pui la gratar cu sos de arahide thailandez

Rețeta de pui la grătar cu sos de arahide thailandez este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD pe porție. O porție conține 361 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, sos de soia, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Kabobs Veggie În Stil Thailandez Cu Sos Picant De Arahide, Pui de pui cu sos de arahide, și Salată thailandeză de pui la grătar cu un pansament picant de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În cratița de 2 litri, amestecați untul de arahide, sosul de soia și oțetul până se omogenizează. Se amestecă sosul de zahăr și piper. Gatiti la foc mediu-mare aproximativ 2 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Așezați 3/4 cană de sos într-un castron mic de servire pentru a-l folosi ca sos de scufundare.
Pe fiecare dintre frigăruile metalice de 6 (12 inci), filetați 4 fâșii de pui și 4 bucăți de ardei gras alternativ, lăsând spațiu de aproximativ 1/4 inci între fiecare bucată.
Ungeți puiul și ardeiul gras cu o parte din sosul rămas.
Pulverizați kabobs cu spray de gătit pentru a preveni lipirea.
Așezați kabobs pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute. Întoarceți kabobs și periați cu sos; gătiți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când puiul nu mai este roz în centru. Aruncați orice sos rămas folosit pentru periajul kaboburilor în timpul grătarului.
Serviți kabobs cu sos rezervat pentru scufundare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Thai în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!