Frigarui De Pui De Bivol Prajit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de pui de bivol prăjit. Această rețetă servește 8 și costă 4,03 USD pe porție. O porție conține 797 calorii, 76g de proteine, și 43G de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 143 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, sos tabasco, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Curcan De Bivol Întreg Prăjit, Frigarui De Pui Buffalo, și Pui Prăjit (Dar Cu Conținut Scăzut De Grăsimi!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați făina, sarea și piperul. Trageți ușor puiul în făină, scuturând orice exces.
Așezați bucățile de pui pe frigarui.
Așezați frigarui pe o farfurie sau o foaie de copt și dați deoparte.
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu.
Adăugați oțet de cidru, Frank ' s și sos Tabasco, amestecând până se combină bine. Scoateți focul și lăsați-l deoparte.
Puneți ulei într-o oală mare. Uleiul ar trebui să vină cu cel puțin trei centimetri în sus pe partea laterală a oalei.
Ulei de căldură la foc mare la 380 F.
Așezați trei frigarui în oală și prăjiți până când sunt fierte, aproximativ 4 minute.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a scăpa de orice exces de ulei. Continuați să prăjiți frigăruile rămase în loturi.
Transferați frigarui într-un castron mare sau caserolă. Se amestecă sosul până se combină bine, apoi se toarnă peste frigarui și se rotește până se acoperă bine.