Frigarui de pui cu satay dip
Frigarui de pui cu satay dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 72 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la BBC Good Food necesită frunze de coriandru, sos de soia, sos de ardei iute și unt de arahide. 189 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Frigarui satay de pui asiatic cu Dip de arahide, Frigarui de pui cu lamaie la gratar cu Dip Satay, și Frigarui De Pui Satay.
Instrucțiuni
Luați mini fileurile de pui și tăiați-le pe cele mari în lungimi de dimensiuni ale degetelor.
Se amestecă cu sosurile de soia și ardei iute. Se infilează pe frigarui, apoi se așează pe o tavă tapetată cu pergament de copt, se acoperă cu folie alimentară și se congelează.
Pentru a servi, dezghețați la frigider peste noapte și gătiți la 200C/180C ventilator/gaz 6 timp de 10-12 minute sau până când sunt fierte. Pentru baie, combinați untul de arahide și laptele de cocos. Împrăștiați frigăruile cu frunze de coriandru și alune tocate, dacă doriți.
Se servește cu scufundarea.