Frigarui de pui cu miere cu salata de porumb la gratar

Nevoie de o curs principal fără gluten? Frigarui de pui cu miere cu salata de porumb la gratar ar putea fi o reteta spectaculoasa de incercat. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 530 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți piept de pui, porumb de urechi, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui De Pui La Gratar Cu Miere-Var, Salată de pui la grătar cu porumb, piersici, brânză albastră și sirop Balsamic-miere, și Vara porumb la grătar, pui + salată tocată de afine cu vinaigretă de miere de tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți douăzeci de frigarui de lemn de 8 inci în apă pentru a se înmuia.
Încălziți grătarul la mediu-înalt. Într-un castron mic, combinați ketchup-ul, mierea și sosul Worcestershire; pus deoparte. Feliați puiul pe lungime în douăzeci de benzi groase de 1/2 inch. Infilați fiecare bandă pe o frigăruie de lemn. Condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Ungeți ușor grătarul. Gatiti puiul, intorcand ocazional, pana cand este fiert, 6 pana la 8 minute, batand cu amestecul de ketchup in ultimele 2 minute de gatit. Între timp, grătiți porumbul, rotind ocazional, până când este ușor carbonizat, 3 până la 4 minute.
Tăiați sâmburii de pe știuleți, puneți-i într-un castron mediu și aruncați cu untul, scallions, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.