Frigarui de pui cu Mango la gratar

Nevoie de o curs principal fără gluten? Frigarui de pui cu Mango la gratar ar putea fi o reteta excelenta de incercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până Mango ai putea urma acest curs principal cu Panna Cotta de nucă de cocos cu fructe de pasiune și mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frigarui de pui la gratar Harissa Teriyaki cu Mango, Frigarui de creveti la gratar cu Salsa de Mango, și Luni fără carne: frigarui de Mango la grătar cu var.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în apă caldă cel puțin 20 de minute în timp ce puiul se marinează.
Într-un vas mare, puțin adânc, amestecați iaurtul, sucul de lămâie, usturoiul, zahărul, sarea, turmericul și piperul. Feliați fiecare piept de pui pe jumătate pe lungime în 3 până la 4 fâșii lungi.
Adăugați pui în amestecul de iaurt și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 20 de minute sau peste noapte, dacă doriți.
Înveliți ușor grilele curate de grătar cu spray de ulei de gătit.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare. Cojiți mango și tăiați bucăți mari din gropi; aruncați gropile.
Scoateți puiul din marinată, scuturând excesul și filetați pe frigarui. Aranjați puiul în diagonală peste grile, fără a atinge. Gatiti, cu capacul in jos, 3 minute pe fiecare parte, pana cand puiul este ars si tocmai fiert.
Transferați puiul într-un platou și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Așezați feliile de mango pe grile și gătiți pe ambele părți până când sunt doar arse și calde, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Serviți frigarui cu bucăți de mango la grătar.