Frigarui De Pui Cu Lamaie-Rozmarin
Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 80 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, căței de usturoi, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui de pui cu lamaie de rozmarin cu Mayo Dijon, Frigarui Halloumi cu lamaie si rozmarin, și Frigarui de pui de rozmarin cu sos de fructe de padure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate pe lungime în 6 fâșii subțiri. Infilați fiecare bandă complet pe 1 frigărui, lăsând 1/2 inch de frigărui expus la 1 capăt. Apăsați 1 roșie de struguri pe capătul frigarui. Împărțiți frigarui între două vase de copt din sticlă de 15x10x2 inci, stivuind frigarui dacă este necesar.
Se toarnă ulei în castron.
Bateți următoarele 6 ingrediente.
Se toarnă marinada peste pui. Marinați 1 oră la temperatura camerei, întorcându-vă des sau acoperiți și răciți peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Scoateți frigarui din marinată și aranjați pe 2 foi mari de copt cu margini; rezervați marinada.
Coaceți puiul până când este gătit, aproximativ 8 minute.
Transferați marinada rezervată într-o cratiță medie. Se fierbe la foc mediu-mare 1 minut. Marinada rece 15 minute. Tulpina.
Se toarnă 1/2 cană de marinată într-un castron mediu; se amestecă în maioneză. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Lingura rămasă marinată peste pui pentru a umezi.