Frigarui de porc la gratar cu sos BBQ Curry rosu afumat
Rețeta frigarui de porc la grătar cu sos de grătar curry roșu afumat este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $1.79 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 367 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de pește, ananas, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frigarui de creveti Curry la gratar cu ceapa la gratar si sos de ardei rosu, Memphis style BBQ: sandviș de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon necajit, și Frigarui de porc, cartofi si branza de capra cu boia afumata.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.