Frigarui De Porc Cu Muștar De Miere

Frigarui De Porc Cu Muștar De Miere
Miere-mustar frigarui de porc este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 148 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână filet de porc, muștar dijon, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Rețetă De Frigarui De Pui Cu Muștar De Miere, Frigarui de sparanghel și roșii cu sos de muștar-hrean de miere, și Miere De Muștar De Porc.

Instrucțiuni

1
Amestecați muștarul, mierea și uleiul într-un bol mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați cuburi de porc și aruncați pentru a acoperi. Puneți deoparte la temperatura camerei. Înmuiați 8 frigarui de bambus în apă rece timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Preîncălziți broilerul la înălțime și aliniați o tigaie cu folie. (Alternativ, aprindeți un foc de cărbune și lăsați-l să ardă până la cenușă cenușie.) Împărțiți carnea de porc și ardeii în 8 porții și cuburi de frigarui, alternând cu pătrate de piper (începeți și terminați cu piper; folosiți aproximativ 6 bucăți de piper și 5 bucăți de porc pe frigarui). Filetați fiecare frigarui cât mai aproape de centrul pieselor, pentru a facilita întoarcerea. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se fierbe sau se prăjește la 6 până la 8 inci de la sursa de căldură, întorcându-se des, până se rumenesc ușor și carnea de porc este gătită, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista