Frigarui De Porc Cu Muștar De Miere
Miere-mustar frigarui de porc este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 148 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână filet de porc, muștar dijon, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Rețetă De Frigarui De Pui Cu Muștar De Miere, Frigarui de sparanghel și roșii cu sos de muștar-hrean de miere, și Miere De Muștar De Porc.
Instrucțiuni
Amestecați muștarul, mierea și uleiul într-un bol mare până se omogenizează.
Adăugați cuburi de porc și aruncați pentru a acoperi. Puneți deoparte la temperatura camerei. Înmuiați 8 frigarui de bambus în apă rece timp de 20 de minute.
Preîncălziți broilerul la înălțime și aliniați o tigaie cu folie. (Alternativ, aprindeți un foc de cărbune și lăsați-l să ardă până la cenușă cenușie.) Împărțiți carnea de porc și ardeii în 8 porții și cuburi de frigarui, alternând cu pătrate de piper (începeți și terminați cu piper; folosiți aproximativ 6 bucăți de piper și 5 bucăți de porc pe frigarui). Filetați fiecare frigarui cât mai aproape de centrul pieselor, pentru a facilita întoarcerea. Condimentează cu sare și piper.
Se fierbe sau se prăjește la 6 până la 8 inci de la sursa de căldură, întorcându-se des, până se rumenesc ușor și carnea de porc este gătită, 12 până la 15 minute.