Frigarui de miel cu vinete: Rosticini con Melanzane Picante
Frigarui de miel cu vinete: Rosticini con Melanzane Picante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 529 calorii, 28G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mielul, sarea, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Melanzane Fritte (Vinete Prăjite), Polpette di melanzane (chiftele de vinete), și Vinete dulci și acre - - - Melanzane în Agrodolce.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați vinul, frunzele de dafin, usturoiul feliat, 3 crenguțe pătrunjel, rozmarin, pastă de roșii, 2 linguri ulei de măsline și piper negru, după gust și amestecați bine pentru a combina. Condimentează mielul cu sare și piper și adaugă la marinată. Aruncați pentru a acoperi complet carnea și puneți-o la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Ungeți rundele de vinete cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper, presărați frunzele de oregano și coaceți la cuptor, întorcând o dată, timp de 10 până la 20 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Fripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
În vasul unui robot de bucătărie sau blender, combinați usturoiul rămas, hamsiile, fulgii de piper, pătrunjelul rămas, 3 linguri de ulei de măsline extravirgin și oțet și piure. Aranjați feliile de vinete într-un singur strat și turnați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Se pune, acoperit, la frigider, timp de 2 ore.
6
Între timp, preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți mielul din marinadă și uscați-l. Filetați carnea pe frigarui și gătiți 10 până la 20 de minute, la temperatura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Se servește fierbinte, alături de vinetele răcite.