Frigarui de fructe cu glazura Vin Santo
Frigarui de fructe cu glazura Vin Santo este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 231 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, benzi de coajă portocalie, vin santo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Amaretto-piersici umplute cu glazură Vin Santo, Frigarui de friptură de rozmarin cu glazură balsamică, și Frigarui de prune si mure cu glazura balsamica.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti glazura, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Gatiti timp de 15 minute sau pana se reduce la 1/3 cana.
Îndepărtați și aruncați coaja și scorțișoara.
Adăugați untul, amestecând cu un tel.
Se ia de pe foc. Păstrați cald.
Pentru a pregăti frigarui, filetați piersici, prune, struguri și cireșe alternativ pe fiecare dintre frigarui de 8 (8 inci); periați cu 2 linguri glazură, rezervând glazura rămasă.
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Pentru a pregăti brânza, combinați ricotta și ingredientele rămase, amestecând bine. Lingură aproximativ 3/4 lingură glazură rămasă pe fiecare dintre cele 4 farfurii de desert; se acoperă cu 2 frigarui. Lingură aproximativ 1/4 cană amestec de brânză pe fiecare farfurie.