Frigarui de fructe cu glazura Vin Santo

Frigarui de fructe cu glazura Vin Santo
Frigarui de fructe cu glazura Vin Santo este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 231 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, benzi de coajă portocalie, vin santo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Amaretto-piersici umplute cu glazură Vin Santo, Frigarui de friptură de rozmarin cu glazură balsamică, și Frigarui de prune si mure cu glazura balsamica.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Pentru a pregăti glazura, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Gatiti timp de 15 minute sau pana se reduce la 1/3 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Îndepărtați și aruncați coaja și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați untul, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se ia de pe foc. Păstrați cald.
6
Pentru a pregăti frigarui, filetați piersici, prune, struguri și cireșe alternativ pe fiecare dintre frigarui de 8 (8 inci); periați cu 2 linguri glazură, rezervând glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
StruguriStruguri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Pentru a pregăti brânza, combinați ricotta și ingredientele rămase, amestecând bine. Lingură aproximativ 3/4 lingură glazură rămasă pe fiecare dintre cele 4 farfurii de desert; se acoperă cu 2 frigarui. Lingură aproximativ 1/4 cană amestec de brânză pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista