Frigarui de creveți și scoici
Dacă 51 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., tigaie frigarui creveți și scoici ar putea fi un super lactate gratuit rețetă pentru a încerca. O porție conține 154 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați Jumbo, scoici de mare, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Spike Shrimp 'n' Scallop Skewers, Vinete prăjite în tigaie cu sos de zară, și Frigarui De Ciuperci-Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la mare.
Pe frigarui de bambus, filetați 4 creveți pe 4 frigarui, 4 scoici pe fiecare dintre cele 4 frigarui. Condimentați frigarui de creveți și scoici cu sare și piper pe ambele părți.
Combinați ardeiul, ardeiul zdrobit, coaja de lămâie și pătrunjelul într-un vas mic.
Presărați ierburi și condimente combinate peste creveți și frecați.
Adăugați o rotație de 1/2 A din tigaia cu ulei de măsline extravirgin, (1 1/2 lingurițe), în tigaia fierbinte și căutați creveții 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ondulate și roz. Strângeți sucul de 1/2 lămâie peste tigaie și îndepărtați-l într-un platou cald. Întoarceți tigaia la foc și adăugați uleiul rămas. Gătiti scoici 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până la culoarea caramelului. Strângeți sucul de 1/2 lămâie peste tigaie și transferați frigarui pe platoul de servire de-a lungul creveților laterali.