Frigarui de creveti cu Tzatziki, spanac si Feta

Frigarui de creveți cu Tzatziki, spanac și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 374 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,5 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de anason, ulei de măsline, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma anasonul, puteți urma acest fel principal cu Biscotti De Anason ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Frigarui de creveti cu Tzatziki, spanac si Feta, Chiftele Feta cu cușcuș de spanac și Tzatziki, și Burger de curcan cu spanac și feta cu sos Tzatziki.
Instrucțiuni
Se amestecă iaurt în stil grecesc, castraveți, mărar, 2 linguri de suc de lămâie, șalotă și 3/4 linguriță de anason zdrobit într-un castron mic; condimentați Generos tzatziki cu sare și piper. Chill.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Ungeți grătarul cu ulei. Filetați creveții pe 4 frigarui metalice.
Periați creveții peste tot cu ulei de măsline; se presară sare, piper și 1/2 linguriță rămasă de anason zdrobit. Grătiți doar până când creveții sunt opaci în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Împărțiți spanacul în 4 farfurii; stropiți ușor cu suc suplimentar de lămâie și ulei de măsline. Completați fiecare cu 1 frigărui de creveți. Lingura tzatziki peste creveți; se presara cu branza feta si se serveste.
* Un iaurt gros; vândut la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate (cum ar fi piețele Trader Joe ' s și Whole Foods) și piețele grecești. Dacă nu este disponibil, așezați iaurtul simplu într-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză peste un castron mare. Acoperiți și răciți peste noapte pentru a se scurge.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.