Frigarui Bison Souvlaki
Bison Souvlaki frigarui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 247 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, iaurt grecesc, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de miel souvlaki, Frigarui Souvlaki de pui cu sos Tzatziki, și Souvlaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura de fustă de bizon peste Bob în benzi late de 1 inch.
Așezați benzi de bizon într-o pungă de plastic resigilabilă așezată într-un castron puțin adânc.
Pentru marinată, combinați uleiul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, cei 3 căței de usturoi, 1 linguriță de sare, oregano și 1/4 linguriță de piper într-un bol mic.
Se toarnă marinata peste fâșii de bizon. Sac de etanșare; întoarceți-vă pentru a acoperi benzi de bizon. Marinați la frigider timp de 2 până la 4 ore, întorcând punga ocazional.
Scurgeți fâșiile de bizon; aruncați marinada. Fir bizon benzi acordeon-stil pe frigarui, tunderea după cum este necesar.
Pentru un grătar de cărbune sau gaz, așezați frigarui de bizon pe raftul unui grătar acoperit direct la foc mediu. Grătați timp de 4 până la 6 minute, întorcând o dată la jumătatea grătarului. (Sau așezați frigarui pe raftul neîncălzit al unei tigaie pentru broiler. Se fierbe timp de 3 până la 4 inci de la căldură timp de 5 până la 7 minute, întorcându-se o dată.)
Serviți cu sos de iaurt-castravete.
Combinați iaurtul, castravetele, ceapa verde, cei 2 căței de usturoi tocat, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un bol mic. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero
Greaca funcționează foarte bine cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Ripe fructe de zmeură și prune damson se amestecă pe palat cu indicii de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.