Frigarui Antipasto
Frigarui Antipasto necesită aproximativ 32 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 100 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare marinate, muștar dijon, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Frigarui Antipasto, și Frigarui Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime și aliniați o foaie de copt cu folie. Ardei de semințe și miez și tăiați în jumătate.
Așezați ardeii înjumătățiți, cu pielea în sus, pe foaia de copt și fierbeți până se înnegresc, 10 până la 12 minute.
Transferați într-o pungă de hârtie, sigilați punga și lăsați să se aburească timp de 10 minute. Țineți ardeii sub apă curgătoare rece pentru a îndepărta pielea. Se usucă cu prosoape de hârtie și se taie în pătrate.
Filetați inimile de anghinare, ardeii și brânza pe 24 de frigarui mici sau scobitori mari, alternând decorativ.
Într-un castron mic, amestecați oțetul, muștarul, uleiul, sarea și piperul până se amestecă și se netezesc. Aranjați frigarui pe un platou mare.
Periați liberal cu amestec balsamic și presărați pătrunjel sau busuioc, dacă doriți.
Serviți la temperatura camerei.