Fried-pui-ficat și saut-ceapă Po ' Boys

Fried-Chicken-ficat și saut-ceapă Po' Boys ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, lămâie, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Ficat de pui sotat pe pâine prăjită, Saut file de Skate cu mere caramelizate și ficat de pui, și Mousse de ficat de pui cu ceapă roșie murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zeama și 2 linguri de maioneză; condimentează cu sare și piper negru.
Adăugați ficatul. Într-o pungă de plastic mare, resigilabilă, amestecați făina, ceapa pudră și cayenne cu 1 linguriță fiecare de sare și piper.
Scurgeți ficatul și adăugați-le în făina condimentată; aruncați pentru a acoperi.
În fiecare dintre cele 2 skillets mari, încălziți 1/4 inch de ulei până la sclipire.
Adăugați ficatul de pui în Tigăi și prăjiți la foc moderat timp de 6 până la 8 minute, rotind o dată, până se rumenesc și se rumenesc. (Fii atentficatele stropesc în timp ce se prăjesc.)
Scurgeți ficatul de pui pe prosoape de hârtie; se presară cu sare.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de ulei, într-unul dintre skillets.
Adăugați ceapa; gatiti la foc moderat pana se inmoaie, 8 minute.
Întindeți maioneza pe părțile tăiate ale baghetelor și umpleți cu ficatul de pui, ceapa sotată și rucola. Strângeți lămâia peste ficatul de pui, închideți baghetele și tăiați-le în sferturi.