Fresh-Pear Bellini
Fresh-pere Bellinis ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 50 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 25 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, vodcă cu aromă de pere, prosecco și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bellinis piersic congelat făcut cu piersici proaspete, Plăcintă Cu Pere Proaspete, și Plăcintă Cu Pere Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1/2 cană de zahăr și 1/2 cană de apă la fiert. Reduceți căldura; se fierbe, amestecând până se dizolvă zahărul, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un castron; se răcește timp de 1 oră.
Loc 2 oz. vodka într-un vas superficial.
Așezați restul de 1/2 cană de zahăr într-un vas separat de mică adâncime. Înmuiați jantele de sticlă în vodcă; înveliți în zahăr.
Se toarnă sucul într-un castron. Cojiți, miez și tăiați perele în bucăți mici; aruncați sucul.
Puneți fructe, suc, 2 oz. vodka și sirop răcit în blender. Se amestecă până se omogenizează.
Lingură 2 până la 3 linguri. piure de pere în 10 pahare; top cu prosecco.