Franceză într-o clipă: Paillard de pește-spadă cu salată de citrice

Franceză într-o clipă: Paillard de pește-spadă cu salată de citrice
Rețeta franceză într-o clipă: Paillard de pește-spadă cu salată de citrice ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 598 calorii, 36g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt crăpat, portocală de sânge, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Franceză într-o clipă: Paillard de porc Dijon cu spanac și salată de flori, Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, și Franceză Într-O Clipă: Pepene Verde, Rucola, Salată Chevre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pielea de pe fileurile de pește și fluturați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
2
Așezați fiecare file între 2 foi mari de folie de plastic și lăsați peștele între 1/4 și 1/2 inch subțire cu sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Puneți peștele în vasul de copt cu 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Preîncălziți presa panini sau presa de grătar pe două fețe la cea mai mare setare de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Zest portocaliu și rezervă. Segmentați portocala și grapefruitul. Scoateți sucul din ceea ce a mai rămas din portocală și rezervați. Aruncați segmente de portocale și grapefruit cu salată de spanac și rucola, măsline negre și fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
5
Bateți împreună sucul de portocale și coaja, sucul de lămâie, restul de 1/4 cană de ulei de măsline și sare și piper până se emulsionează. Aruncați salata cu pansament și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Odată ce presa la grătar este fierbinte, peștele la grătar, câte un file, până când peștele este opac și abia începe să se coloreze, aproximativ 1 minut. Puneți deoparte și repetați cu fileurile de pește rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Tăiați cățelul de usturoi în jumătate și, în timp ce peștele este fierbinte, frecați fiecare file foarte ușor cu marginea tăiată a cățelului de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați peștele pe un platou mare și acoperiți cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Larroque Bordeaux Superieur cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista