Franceză într-o clipă: midii și scoici provensale peste scoici

Franceză într-o clipă: midii și scoici provensale peste scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați franceză într-o clipă: midii proveni și scoici peste scoici. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 594 calorii. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii de struguri, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Franceză într-o clipă: scoici și midii picante în stil Marsilia, Franceză într-o clipită: provensal Sabls, și Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați midiile și scoicile într-un castron mare cu apă și gheață cu 1 până la 2 linguri de făină universală. Lăsați timp de 1 oră. Midiile și scoicile vor scuipa orice nisip. Ridicați fructele de mare din apă și clătiți. Aruncați orice cochilii deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Pulsați împreună roșiile într-un robot de bucătărie până când sunt aproape complet curățate. Într-o oală de fiert, adăugați uleiul și încălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați roșiile și 12 frunze de busuioc, rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Adăugați fulgii de zahăr și ardei roșu și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 27 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
7
Scoateți capacul și creșteți căldura la mediu-mare timp de 2 până la 3 minute, până când o parte din lichid s-a evaporat.
8
Adăugați pastele în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
9
Adăugați scoicile în sosul de roșii și acoperiți. Gatiti la foc mediu timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
10
Adăugați midiile la scoici și acoperiți, continuând să gătiți la foc mediu încă 5 până la 8 minute sau până când toate fructele de mare s-au deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
11
Scurgeți pastele când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Aruncați pastele cu fructele de mare și sosul și gătiți un plus de 1 până la 2 minute la scăzut, astfel încât pastele să poată absorbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Stropiți cu ulei de măsline suplimentar, condimentați cu sare și piper și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Revista