Franceză într-o clipă: midii și scoici provensale peste scoici

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați franceză într-o clipă: midii proveni și scoici peste scoici. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 594 calorii. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii de struguri, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Franceză într-o clipă: scoici și midii picante în stil Marsilia, Franceză într-o clipită: provensal Sabls, și Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați midiile și scoicile într-un castron mare cu apă și gheață cu 1 până la 2 linguri de făină universală. Lăsați timp de 1 oră. Midiile și scoicile vor scuipa orice nisip. Ridicați fructele de mare din apă și clătiți. Aruncați orice cochilii deschise.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o bine.
Pulsați împreună roșiile într-un robot de bucătărie până când sunt aproape complet curățate. Într-o oală de fiert, adăugați uleiul și încălziți la foc mic.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Adăugați roșiile și 12 frunze de busuioc, rupte.
Adăugați fulgii de zahăr și ardei roșu și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 27 de minute.
Scoateți capacul și creșteți căldura la mediu-mare timp de 2 până la 3 minute, până când o parte din lichid s-a evaporat.
Adăugați pastele în apa clocotită.
Adăugați scoicile în sosul de roșii și acoperiți. Gatiti la foc mediu timp de 5 minute.
Adăugați midiile la scoici și acoperiți, continuând să gătiți la foc mediu încă 5 până la 8 minute sau până când toate fructele de mare s-au deschis.
Scurgeți pastele când sunt al dente.
Aruncați pastele cu fructele de mare și sosul și gătiți un plus de 1 până la 2 minute la scăzut, astfel încât pastele să poată absorbi sosul.
Stropiți cu ulei de măsline suplimentar, condimentați cu sare și piper și serviți imediat.