Franceză într-o clipă: Haricots Verts du Sud ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 2 și costă $3.21 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, haricots verts, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Haricots Verts cu Pancetta, Club 55 Haricots Verts, și Salată Verde.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie largă saut de înaltă parte, la foc mediu-mare, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele și saut-ul pentru 3 1/2 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați usturoiul și 15 secunde mai târziu, adăugați pasta de roșii. Gatiti timp de 15 secunde, apoi adaugati haricots verts. Aruncați cu amestecul de pastă de roșii și adăugați vinul. Gatiti 1 minut, apoi adaugati rosiile cherry si condimentati cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Haricots Verts
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, timp de 30 de minute.