Franceză într-o clipă: Coquilles St. Jacques Pot Pies cu lămâie prăjită
Franceză într-o clipă: Coquilles St. Jacques Pot Pies cu lămâie prăjită ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1052 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, usturoi, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Coquilles St. Jacques pentru 1, Coquilles Saint Jacques, și Cum se face Coquilles Saint-Jacques pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală cu sos, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați șalotele, usturoiul și ciupercile și condimentați doar cu piper-nu cu sare încă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugarea de sare acum ar face ca ciupercile să-și plângă umezeala (nu-i așa, dacă ai fi sărat și într-o oală fierbinte?), iar dacă plâng, nu se vor carameliza și nu își vor maximiza aroma. Gatiti legumele la foc mediu-mare timp de aproximativ 5-7 minute, pana cand ciupercile incep cu adevarat sa se arda si sa se caramelizeze. Apoi, condimentați-le cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați restul de 1/2 lingură de unt în oală, apoi cele 3 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Bateți pentru a combina și speriați orice bulgări. Coborâți focul la mediu-mic și amestecați pentru a face un roux de ciuperci. Gatiti timp de 1 minut, pentru a alunga acel gust de faina cruda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Se decantează în vermutul lui maman și se amestecă până când făina o absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
7
Adăugați apoi vinul și sucul de scoici și, în cele din urmă, jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Bateti ca tine serios. Se condimentează din nou cu sare și un pic de piper negru. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa sosul. Modul de a spune dacă un sos B-chamel s-a îngroșat este să înmuiați o lingură de lemn în sos. Treceți degetul pe spatele lingurii. Dacă lăsați o dungă distinctă, sosul este îngroșat. Dacă sosul se revarsă doar peste locul pe care l-ați atins, este încă prea slăbit. Dacă descoperiți că sosul dvs. nu pare să-și dorească niciodată să-și atingă potențialul maxim de B-B-chamel, faceți un beurre mani-B sau "unt manipulat", combinând 1/2 lingură de unt cu o lingură de făină cu o furculiță. Se amestecă în sos și asta ar trebui să-l ajute să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Biscuiți Oreo Tăiați
9
Între timp, ungeți 4 feluri de mâncare individuale gratinate. Folosesc spray de gătit antiaderent, dar dacă nu ești leneș, ai putea folosi unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
10
Așezați 5 scoici în fiecare dintre felurile de mâncare gratinate și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
11
Întindeți aluatul foietaj doar ușor și folosiți o farfurioară pentru a tăia rondele care se potrivesc doar peste vârfurile vaselor gratinate, cu un pic de spațiu pentru a depăși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în Jumătate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
12
Se toarnă o oală plină cu sosul fierbinte de cremă de ciuperci în fiecare vas gratinat, se unge cu pătrunjelul ierbos, apoi se acoperă cu un cerc de foietaj, împingând ușor patiseria pe vasele gratinate, sigilând scoicile. Luați un cuțit de tăiat și tăiați 4 mici orificii de abur în stil plăcintă cu mere în centrul patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
Brânză Muenster, Tăiată în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Polonic
13
Periați patiseria cu spălare de ouă și aranjați deasupra frunze întregi de ierburi proaspete pentru a decora, așa cum se arată în imagine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
14
Puneți plăcintele cu oală pe foi de copt. De asemenea, îmi place să servesc lămâi prăjite cu plăcintele. Am tăiat extremitățile lămâii, apoi am tăiat lămâia în jumătate. Le așez pe laturile lor plate mai mici pe foile de copt cu plăcintele, laturile lor plate mai largi orientate în sus și le stropesc doar cu un sărut de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Se coace la 425 km F timp de 15 minute, până când patiseria este umflată și aurie și sosul clocotește ca un cazan dedesubt.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia Brut ros diametru Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.