Franceză într-o clipă: Coquilles St. Jacques Pot Pies cu lămâie prăjită

Franceză într-o clipă: Coquilles St. Jacques Pot Pies cu lămâie prăjită
Franceză într-o clipă: Coquilles St. Jacques Pot Pies cu lămâie prăjită ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1052 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, usturoi, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Coquilles St. Jacques pentru 1, Coquilles Saint Jacques, și Cum se face Coquilles Saint-Jacques pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală cu sos, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați șalotele, usturoiul și ciupercile și condimentați doar cu piper-nu cu sare încă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugarea de sare acum ar face ca ciupercile să-și plângă umezeala (nu-i așa, dacă ai fi sărat și într-o oală fierbinte?), iar dacă plâng, nu se vor carameliza și nu își vor maximiza aroma. Gatiti legumele la foc mediu-mare timp de aproximativ 5-7 minute, pana cand ciupercile incep cu adevarat sa se arda si sa se caramelizeze. Apoi, condimentați-le cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați restul de 1/2 lingură de unt în oală, apoi cele 3 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Bateți pentru a combina și speriați orice bulgări. Coborâți focul la mediu-mic și amestecați pentru a face un roux de ciuperci. Gatiti timp de 1 minut, pentru a alunga acel gust de faina cruda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se decantează în vermutul lui maman și se amestecă până când făina o absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
7
Adăugați apoi vinul și sucul de scoici și, în cele din urmă, jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Bateti ca tine serios. Se condimentează din nou cu sare și un pic de piper negru. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa sosul. Modul de a spune dacă un sos B-chamel s-a îngroșat este să înmuiați o lingură de lemn în sos. Treceți degetul pe spatele lingurii. Dacă lăsați o dungă distinctă, sosul este îngroșat. Dacă sosul se revarsă doar peste locul pe care l-ați atins, este încă prea slăbit. Dacă descoperiți că sosul dvs. nu pare să-și dorească niciodată să-și atingă potențialul maxim de B-B-chamel, faceți un beurre mani-B sau "unt manipulat", combinând 1/2 lingură de unt cu o lingură de făină cu o furculiță. Se amestecă în sos și asta ar trebui să-l ajute să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Între timp, ungeți 4 feluri de mâncare individuale gratinate. Folosesc spray de gătit antiaderent, dar dacă nu ești leneș, ai putea folosi unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
10
Așezați 5 scoici în fiecare dintre felurile de mâncare gratinate și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
11
Întindeți aluatul foietaj doar ușor și folosiți o farfurioară pentru a tăia rondele care se potrivesc doar peste vârfurile vaselor gratinate, cu un pic de spațiu pentru a depăși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Se toarnă o oală plină cu sosul fierbinte de cremă de ciuperci în fiecare vas gratinat, se unge cu pătrunjelul ierbos, apoi se acoperă cu un cerc de foietaj, împingând ușor patiseria pe vasele gratinate, sigilând scoicile. Luați un cuțit de tăiat și tăiați 4 mici orificii de abur în stil plăcintă cu mere în centrul patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
PolonicPolonic
13
Periați patiseria cu spălare de ouă și aranjați deasupra frunze întregi de ierburi proaspete pentru a decora, așa cum se arată în imagine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
14
Puneți plăcintele cu oală pe foi de copt. De asemenea, îmi place să servesc lămâi prăjite cu plăcintele. Am tăiat extremitățile lămâii, apoi am tăiat lămâia în jumătate. Le așez pe laturile lor plate mai mici pe foile de copt cu plăcintele, laturile lor plate mai largi orientate în sus și le stropesc doar cu un sărut de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Se coace la 425 km F timp de 15 minute, până când patiseria este umflată și aurie și sosul clocotește ca un cazan dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia Brut ros diametru Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista