Fortune Cookies III
Fortune Cookies III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție conține 131 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 18 cenți pe porție. Un amestec de sare, albușuri de ou, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Avere, Cookie-Uri De Avere, și Valentine Fortune Cookies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Înveliți foaia de copt cu spray de gătit.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic.
În bolul unui mixer electric, combinați albușurile de ou și zahărul; bate la viteză medie timp de aproximativ 30 de secunde.
Adăugați făină și sare; bate până se amestecă.
Adăugați untul, smântâna grea și extractul de migdale; bate până se amestecă.
Se toarnă 1 lingură de aluat pe jumătate din foaia de copt.
Întindeți cu o lingură într-un cerc subțire de 5 inci; repetați pe cealaltă jumătate de foaie.
Coaceți până când marginile devin maro auriu, aproximativ 8 minute.
Așezați foaia de copt pe o suprafață rezistentă la căldură. Lucrând rapid, glisați o spatulă sub un cookie. Ridicați și așezați pe un prosop de vase. Ori cookie în jumătate, ciupit în partea de sus pentru a forma semicerc liber. Introduceți degetele index în capete; apăsați indentarea în centrul cookie-ului în timp ce îndoiți capetele împreună pentru a forma forma unui cookie de avere. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 secunde. Odată ce cookie-ul se întărește, nu îl puteți plia. Repetați cu alte cookie-uri.
Scrieți mesajul pe benzi lungi de hârtie de artă robustă și treceți prin cookie-ul răcit.