Fondue Vudu este un fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 456 calorii, 30g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de gruyere, suc de lămâie, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway, Familie Fondue noapte {Fondue meu preferat + un Giveaway!}, și Fondue.
Instrucțiuni
1
Frecați în interiorul oală fondue sau cratiță mică grele cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă cidru în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați 1 lingură de suc de lămâie, țuica și sarea și aduceți la foc mic la foc mediu. Între timp, radeți brânza și aruncați bine cu amidonul de porumb într-un castron mare. Când cidrul începe să fiarbă, adăugați treptat brânza câte o mână pe rând, permițând fiecărei adăugiri să se topească complet înainte de a adăuga următoarea. Continuați să adăugați brânză și să amestecați până când toată brânza este încorporată, aproximativ 3 minute. Dacă amestecul începe să buleze, reduceți căldura la minim. Amestecul este gata când este cremos și acoperă ușor spatele unei linguri. Se amestecă pudra de curry și piperul. Dacă brânza pare stringy, adăugați o parte sau tot sucul de lămâie rămas. Mutați oala de fondue la încălzitorul de alcool și continuați să agitați în timpul serviciului. O varietate de pâine, de la pumpernickel la secară la bucăți de bagel poate fi frigăruită și înmuiată, la fel ca conopida, broccoli, ciuperci și cartofi. (Înmuiați toate legumele albind scurt în apă clocotită, apoi răciți.) Fructele crocante, cum ar fi merele, fac furaje de fondue grozave, la fel ca și carnea gătită și cârnații. Chiar și covrigii moi fac o scufundare bună. Dacă rămâne fondue, acoperiți cu apă cu gheață și refrigerați, turnați apă și reîncălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi Moi
Pudră De Curry
Pumpernickel
Conopidă
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
Legume
Apă
Ciuperci
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză