Rețeta Fondue mexicană este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 18 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 118 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți cuburi de pâine, ardei iute, pudră de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fondue Mexicană, Fondue De Ciocolată Caldă Mexicană, și Fondue De Ciocolată Caldă Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați porumbul, roșiile, ardeii iute verzi și pudra de chili. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă amestecul într-un 1-1/2-qt. aragaz lent acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Acoperiți și gătiți la mare timp de 1-1/2 ore, amestecând la fiecare 30 de minute sau până când brânza este topită.