Fondue Irlandeză cheddar cu Stout și whisky

Fondue Irlandeză cheddar cu Stout și whisky
Rețeta Fondue Cheddar Irlandeză cu Stout și whisky este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de bere irlandeză stout, brânză Irlandeză Cheddar, pudră de muștar măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma whisky-ul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Ziua Sf. patrick. 229 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheddar Irlandez Și Fondue Stout, Cheddar de fermă și fondue Irlandeză cu cartofi noi, și Cupcakes Stout de ciocolată cu glazură de whisky irlandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați brânza mărunțită cu amidonul de porumb într-un castron mare și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Topiți untul într-o cratiță mare sau sosier la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați căței de usturoi și gătiți până când sunt parfumate și abia încep să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
4
Se toarnă stout și whisky și se amestecă sarea și pudra de muștar. Când sosul începe să fiarbă, reduceți focul la mediu scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
WhiskyWhisky
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
StoutStout
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați 1 mână de amestec de brânză și amidon de porumb în oală și bateți până când brânza este complet topită. Continuați să adăugați pumni din amestecul de brânză în oală, amestecând până când fiecare adăugare este topită înainte de a adăuga următoarea adăugare de brânză; acest lucru va dura 2 până la 3 minute. Când toată brânza a fost topită, continuați să gătiți și amestecați până când sosul se îngroașă și acoperă spatele unei linguri, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Transferați fondue într-un castron și serviți imediat cu pâine cubată, mere feliate sau resturi de carne de vită ca dippers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista