Fondue Irlandeză cheddar cu Stout și whisky

Rețeta Fondue Cheddar Irlandeză cu Stout și whisky este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de bere irlandeză stout, brânză Irlandeză Cheddar, pudră de muștar măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma whisky-ul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Ziua Sf. patrick. 229 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheddar Irlandez Și Fondue Stout, Cheddar de fermă și fondue Irlandeză cu cartofi noi, și Cupcakes Stout de ciocolată cu glazură de whisky irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați brânza mărunțită cu amidonul de porumb într-un castron mare și lăsați-o deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mare sau sosier la foc mediu.
Adăugați căței de usturoi și gătiți până când sunt parfumate și abia încep să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Se toarnă stout și whisky și se amestecă sarea și pudra de muștar. Când sosul începe să fiarbă, reduceți focul la mediu scăzut.
Adăugați 1 mână de amestec de brânză și amidon de porumb în oală și bateți până când brânza este complet topită. Continuați să adăugați pumni din amestecul de brânză în oală, amestecând până când fiecare adăugare este topită înainte de a adăuga următoarea adăugare de brânză; acest lucru va dura 2 până la 3 minute. Când toată brânza a fost topită, continuați să gătiți și amestecați până când sosul se îngroașă și acoperă spatele unei linguri, încă 1 până la 2 minute.
Transferați fondue într-un castron și serviți imediat cu pâine cubată, mere feliate sau resturi de carne de vită ca dippers.