Fondue de vită cu sosuri
Fondue de vită cu sosuri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.19 pe portie. O porție conține 586 calorii, 22g de proteine, și 53G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți lapte, apă, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați fondue de vită cu sosuri de scufundare, Fondue Cremoasă De Vită Ciobită, și Fondue de vită cu sos de muștar-maioneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În trei boluri separate, combinați sosul curry, sosul de muștar și ingredientele sosului de ceapă-hrean. Se usucă carnea cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul într-o oală de fondue la 375. Folosiți Furculițe de fondue pentru a găti carnea în ulei până când ajunge la coacerea dorită.