Fondue de vită cu sosuri

Fondue de vită cu sosuri
Fondue de vită cu sosuri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.19 pe portie. O porție conține 586 calorii, 22g de proteine, și 53G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți lapte, apă, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați fondue de vită cu sosuri de scufundare, Fondue Cremoasă De Vită Ciobită, și Fondue de vită cu sos de muștar-maioneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În trei boluri separate, combinați sosul curry, sosul de muștar și ingredientele sosului de ceapă-hrean. Se usucă carnea cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-o oală de fondue la 375. Folosiți Furculițe de fondue pentru a găti carnea în ulei până când ajunge la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se servește cu sosuri.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista