Fondue de brânză cu mere
Fondue de brânză cu mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână kirsch, cățel de usturoi, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dippers Fondue: pui învelit cu slănină cu spanac, legume albite și mere, Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, și Fondue De Brânză Oka.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, brânza și nucșoara, aruncând bine.
Frecați părțile tăiate de usturoi pe interiorul unei cratițe medii și grele.
Adăugați bulion și vin în tigaie; aduceți la foc mic la foc mediu.
Adăugați o treime din amestecul de brânză în tigaie, amestecând cu un tel până se combină. Repetați procedura cu amestecul de brânză rămas. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 5 minute sau pana se omogenizeaza, amestecand frecvent.
Scoateți amestecul de brânză de pe foc; se amestecă kirsch.
Se toarnă amestecul într-o oală de fondue. Păstrați cald peste flacără mică.
Se servește cu pene de mere.