Fondue cu brânză dublă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 183 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, bucăți de ardei gras, sos de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fondue Cu Brânză Dublă, Fondue Dublă De Ciocolată, și Quiche Cu Brânză Dublă Cu Slănină Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 2 litri sau vasul de frecare, încălziți supa, vinul și brânza la foc mediu, amestecând ocazional, până când brânza este topită. Se amestecă praful de usturoi, câteva picături de sos de piper și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă în oala de fondue sau în vasul de frecare pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Spear bucăți de pâine și legume cu furculițe fondue; dip în fondue. (Dacă fondue devine prea groasă, amestecați o cantitate mică de vin alb uscat sau suc de mere.)