Fondue Cu Brânză De Capră

Fondue Cu Brânză De Capră
Fondue de brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fondue Cu Brânză De Capră Cu Ierburi, Fondue de brânză de capră cu salvie prăjită, și Fingerling cartofi și fondue de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mică la foc mic; adăugați brânză de capră și lapte degresat. Aduceți la foc mic, amestecând până când brânza de capră este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați unt, șoptind bine. Se condimentează cu sare, piper și chimen proaspăt măcinat; se amestecă arpagicul tocat și șalotele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
ArpagicArpagic
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se servește cu legume crude.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista