Fondue clasică cu fructe, legume și pâine

Fondue clasică cu fructe, legume și pâine
Fondue clasic cu fructe, legume și pâine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 704 calorii, 39G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,34 USD pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare de mare, cățel de usturoi, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fondue brânză ușoară cu cartofi Fingerling, pâine franceză și legume selectate, Fondue Clasică De Brânză, și Fondue Clasică De Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți oala de fondue.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Frecați interiorul, fundul și părțile laterale ale unei cratițe medii cu cățelul de usturoi. Pune usturoiul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă vinul alb și se dă focul la mare. Aduceți la fierbere și reduceți căldura pentru a fierbe vinul. Într-un castron, aruncați brânza cu amidonul de porumb până când brânza este complet acoperită. Adăugați încet brânza și amestecați cu o lingură de lemn până când brânza se topește bine, aproximativ 3 până la 4 minute. Cu o nucșoară proaspătă și o răzătoare de nucșoară sau o răzătoare de cutie, zgâriați un vârf de nucșoară în brânza topită și amestecați. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă în oala cu fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
RăzătoareRăzătoare
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Serviți imediat cu fructele, legumele și pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista