Fondue Cheddar cu ardei iute verzi, roșii și Scallions

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Fondue Cheddar cu ardei iute verzi, roșii și Scallions ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 251 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de unt, crudit, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fondue Cheddar îmbătrânită cu roșii la grătar, slănină și ceapă, Roșii coapte cu Quinoa, porumb și ardei iute verzi, și Chowder de pui, porumb și cartofi cu ardei iute verde și brânză Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu.
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați roșiile și ardeii iute și gătiți, amestecând ocazional, timp de 10 minute. Reduceți căldura la minim și adăugați brânză în 4 loturi, amestecând continuu, până se topește. Se amestecă sarea.
Transferați fondue într-o oală de fondue sau într-un vas de frecare, reglați căldura pentru a menține fondue fierbinte, presărați cu scallions și serviți fierbinte cu chipsuri de tortilla și crudite, dacă doriți.