Fondue Cheddar
Cheddar Fondue ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Fondue Cheddar, Fondue Cheddar, și Fondue Havarti-Cheddar.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță.
Bateți făina, sarea, piperul, muștarul, sosul Worcestershire până se omogenizează; adăugați treptat lapte.
Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand des. Reduceți căldura; adăugați brânză, amestecând până se topește.
Transferați în oală de fondue sau aragaz lent pentru a vă încălzi. Dip și bucurați-vă!