Fondue Caramel
Caramel Fondue ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 313 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mere, caramele, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Fondue Caramel, Fondue Caramel, și Fondue Caramel.
Instrucțiuni
Așezați caramelele într-un aragaz lent de 3 litri; se amestecă laptele condensat.
Acoperiți și gătiți la minim 3 1/2 ore, amestecând ocazional, până când caramelele se topesc și amestecul este neted.
Se servește cu felii de mere și pătrate de tort.
Plan de petrecere: păstrați această fondue caldă în aragazul lent pentru o scufundare ușoară. Reîncălziți resturile în cuptorul cu microunde, amestecând la intervale de 1 minut până când se încălzește.