Fondant de ciocolată

Fondant de ciocolată
Dacă aveți aproximativ 1 oră pentru a petrece în bucătărie, fondantul de ciocolată ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 9 porții cu 528 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 2463 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sorbet de portocale, ouă și gălbenușuri, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fondant Laminat Cu Ciocolată, Fondant Laminat Cu Ciocolată Albă-Marshmallow, și Cupcakes de ciocolată umplute cu portocale cu Fondant.

Instrucțiuni

1
Mai întâi pregătiți matrițele. Folosind mișcări ascendente, periați puternic untul topit (folosiți 50g în total) pe tot interiorul formei de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2
Așezați matrița în frigider sau congelator.
3
Ungeți mai mult unt topit peste untul răcit, apoi adăugați o lingură bună de pudră de cacao în matriță. Răsturnați matrița, astfel încât pulberea să acopere complet untul. Atingeți orice exces de cacao înapoi în borcan, apoi repetați cu următoarea matriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Așezați un castron peste o tigaie cu apă abia fierbinte, apoi topiți încet 200g ciocolată neagră de bună calitate și 200g unt, ambele tocate în bucăți mici, împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți vasul de pe foc și amestecați până se omogenizează. Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-un castron separat bateți 4 ouă și 4 gălbenușuri de ou împreună cu 200g zahăr tos auriu până când este gros și palid și telul lasă o urmă; folosiți un tel electric dacă doriți. Cerneti 200g faina simpla in oua, apoi bateti impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Tos AuriuZahăr Tos Auriu
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă ciocolata topită în amestecul de ouă în treimi, bătând bine între fiecare adăugare, până când se adaugă toată ciocolata și amestecul este complet combinat cu un aluat de tort liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Răsturnați aluatul de fondant într-un ulcior, apoi împărțiți uniform între forme. Fondanții pot fi acum congelați până la o lună și gătiți din congelat. Se răcește cel puțin 20 de minute sau până cu o seară înainte. Pentru a coace din congelat, pur și simplu continuați așa cum este menționat, adăugând încă 5 minute la timpul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Așezați fondanții pe o tavă de copt, apoi gătiți timp de 10-12 minute până când blaturile au format o crustă și încep să se îndepărteze de părțile laterale ale matrițelor lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Scoateți din cuptor, apoi lăsați să stea 1 min înainte de a ieși.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Slăbiți fondanții mișcând vârfurile foarte ușor, astfel încât să se îndepărteze de părți, ușurându-le din matrițe. Sfat fiecare fondant ușor pe mâna ta, astfel încât să știi că a venit departe, apoi vârful înapoi în mucegai gata să placă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
13
Pornind de la mijlocul fiecărei plăci, stoarceți o spirală de sos de caramel faceți toate plăcile de care aveți nevoie înainte de a trece la etapa următoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
14
Așezați un fondant în mijlocul fiecărei farfurii. Folosind o lingură mare înmuiată în apă fierbinte, scoateți o quenelle de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
15
Așezați cu grijă înghețata deasupra fondantului, apoi serviți imediat. Repetați cu restul fondanților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista