Foie Gras Pâine Prăjită Franceză
Rețeta Foie Gras pâine prăjită franceză ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de mâncare și vin. Dacă aveți ficat de pui, sare și piper, trufe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o masă de dimineață. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie gras ars și gem de Lingonberry pe pâine prăjită Brioche, și Mardi Gras Regele Tort Pâine Prăjită Franceză.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați foie gras-ul cu ficatul de pui și trufele și condimentați cu sare și piper.
Într-o farfurie de plăcintă, bateți ouăle cu laptele și condimentați cu sare și piper. Înmuiați pâinea în cremă până se satură, apoi transferați-o pe o foaie mare de copt.
Întindeți 2 linguri de amestec de foie gras pe fiecare felie.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați 4 felii de pâine înmuiată în tigaie, cu ficatul în sus și gătiți până devin aurii, aproximativ 2 minute. Întoarceți cu grijă pâinea și gătiți până se rumenesc și ficatul de pui este doar gătit, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie, acoperiți și păstrați cald în timp ce gătiți pâinea rămasă în untul rămas.