Foie gras prăjit cu smochine Mostarda și smochine proaspete
O porție conține 429 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.28 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smochine, coniac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Smochine umplute cu Mousse de Foie Gras, și Foie Gras ars cu cremă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smochinele uscate, coniacul, zahărul, muștarul din cereale integrale și pudra de muștar într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când este redus și siropos, aproximativ 30 de minute.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte până se răcește. Condimentează cu un vârf de sare.
Așezați un strat dublu de prosoape de hârtie deasupra unei farfurii sau a unei tăblițe și puneți-le deoparte. Condimentați foie gras Liberal pe toate părțile cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mică la foc mare timp de cel puțin 3 minute.
Așezați foie gras în skillet marcat cu partea în jos. Ar trebui să înceapă imediat să fumeze, să sfârâie și să facă grăsime. Dacă nu, scoateți și lăsați tigaia să se preîncălzească încă 1 până la 2 minute. Odată ce toate cele patru bucăți de foie sunt în tigaie, gătiți, învârtind ușor tigaia la fiecare câteva secunde, până când se rumenesc profund și sunt crocante pe prima parte, aproximativ 30 de secunde. Folosiți o spatulă metalică subțire pentru a răsturna foie gras pe a doua parte și gătiți timp de 30 de secunde mai mult.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați să se odihnească timp de 1 minut.
Folosiți o lingură mică pentru a glazura fiecare bucată de foie gras cu sirop din fig mostarda. Puneți o parte din mostarda de smochine pe patru farfurii individuale de servire și așezați 1 felie de foie gras pe fiecare. Se acoperă cu arpagic, sare de mare grosieră și felii proaspete de smochine.
Serviți imediat cu verdeață ușor îmbrăcată.