Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras

Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras
Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 801 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $32.05 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ciuperci shiitake, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras ars cu cremă de ghimbir, și Foie Gras prăjit cu smochine Mostardan și smochine proaspete.

Instrucțiuni

1
Puneți picioarele de porc într-o oală cu stocurile și aduceți la fierbere. Degresați și adăugați scorțișoară, anason stelat, ciuperci, ghimbir și sos de soia și piper, după gust. Fierbeți, degresând din când în când, până când picioarele de porc sunt moi, aproximativ 3 ore. Tulpina. Gustați și reglați condimentele; poate fi sărat de la reducere, așa că adăugați puțină apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Picioare De PorcPicioare De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Combinați oțeturile, ghimbirul și boabele de piper într-o cratiță mare, aduceți la fierbere și gătiți până când se reduce la o consistență asemănătoare glazurii. Se strecoară printr-o sită și se dă la frigider; se păstrează la nesfârșit. Pentru a face mousse-ul de foie: Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. condimentați foie gras-ul și resturile, dacă folosiți, liberal cu sare și piper și lăsați să stea peste noapte la frigider. Împachetați într-o matriță de terină, acoperiți și așezați matrița într-o tigaie umplută cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Foie GrasFoie Gras
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți până când începe să se topească și este cald în centru, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Se amestecă făina și un vârf de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați apa clocotită și amestecați cu o lingură până se reunește ca un aluat. Frământați pe o suprafață făinoasă până se omogenizează. Se pune într-un castron uns, se acoperă cu plastic și se lasă să se odihnească 30 de minute. Într-un castron mic, amestecați oul, apa și un vârf de sare. Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul până când are puțin mai puțin de 1/8 inch grosime. Folosind un tăietor de biscuiți sau un cuțit, tăiați din aluat runde cu diametrul de 8 (3 1/2 inch); încercați să nu re-rulați resturile de prea multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Periați fiecare înveliș cu spălarea ouălor.
4
Tăiați un pătrat mic de mousse de foie din terină și așezați-l în centrul unui înveliș, împreună cu câteva cuburi de jicama și o mică bucată de supă gelificată. Îndoiți în jumătate, apăsați buzunarele de aer și cutați, apăsând pe cusătură pentru a sigila și a forma jumătăți de lună. Gatiti imediat sau congelati pana la 1 saptamana. A servi: puneți un abur peste o oală cu 1 inch de apă clocotită. Aburiți găluștele (dacă sunt înghețate, nu dezghețați mai întâi), fără a aglomera aburul, până la puf, 4 până la 5 minute. În timp ce găluștele se gătesc, puneți făina instant pe o farfurie. Condimentați foie gras - ul cu sare și piper și dragați în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Foie GrasFoie Gras
JicamaJicama
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Încălziți o tigaie la foc mare și, când este fierbinte, căutați foie gras până se rumenesc pe ambele părți, dar doar cald în interior, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pe o placă și tăiați-o în 8 bucăți. Decorați fiecare farfurie cu reducerea oțetului și aranjați 1 găluște deasupra. Acoperiți fiecare găluște cu o bucată de foie gras ars și un vârf de julienne scallion în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
ReducereReducere
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Serviți cu bețișoare și o lingură de supă chinezească, astfel încât restaurantul să poată experimenta sucul din găluște. Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas

Ingrediente

9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)8creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat1Oreos dublu umplutboabe de piper negruboabe de piper negru4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilOțet negru chinezescOțet negru chinezesc2picioare de porc, despicatepicioare de porc, despicate2Ceapa galbena medie, tocata(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1băț mareînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentareînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentare2ciuperci shiitake uscateciuperci shiitake uscate1pachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină, mai mult pentru frământarefăină, mai mult pentru frământare8creveți și cu veneFăină Instant, pentru dragare (recomandat: Wondra)Făină Instant, pentru dragare (recomandat: Wondra)4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.foie gras de gradul B al lobului, curățatfoie gras de gradul B al lobului, curățat851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Foie gras de gradul A, deveinedFoie gras de gradul A, deveined8creveți și cu veneResturi de Foie gras, opționalResturi de Foie gras, opțional22 linguri butte topitghimbir proaspăt, necojitghimbir proaspăt, necojit52 linguri butte topitghimbir proaspăt, necojitghimbir proaspăt, necojit1jicama, tăiat în cuburi de 1/3 inchjicama, tăiat în cuburi de 1/3 inch8creveți și cu veneUlei, pentru acoperirea boluluiUlei, pentru acoperirea bolului8creveți și cu veneSareSare8creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat8creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat8creveți și cu veneVerdeață de scallion JuliennedVerdeață de scallion Julienned8creveți și cu veneSos de soiaSos de soia4Chile scotch bonet, tocatChile scotch bonet, tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de vițelstoc de vițel1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte12 lingurițe de pudră de usturoivârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate81
Revista