Foetaj Frunze Holly

Foetaj Frunze Holly
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că dați foietaj Holly lasă o încercare. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți cremă de brânză, pesto, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Frunze De Patiserie, și Pui marocan în frunze de patiserie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți foile de patiserie pe o suprafață ușor făinată. Din fiecare foaie, tăiați 12 frunze cu o făină 3-1/2-in. tăietor de prăjituri în formă de frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2
Așezați pe foi de copt negreșite. Cu o scobitoare, scor vene în frunze. Într-un castron mic, bateți oul și apa; periați peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți la 400 de minute timp de 12-14 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
5
Într-un castron mare, combinați brânzeturile, pătrunjelul și pesto-ul. Împărțiți frunzele de patiserie în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți 1 lingură de amestec de brânză peste jumătățile de jos; înlocuiți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Adăugați o bucată de pimiento pe fiecare pentru o boabe de holly. Refrigerați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista