Foetaj Frunze Holly
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că dați foietaj Holly lasă o încercare. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți cremă de brânză, pesto, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Frunze De Patiserie, și Pui marocan în frunze de patiserie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți foile de patiserie pe o suprafață ușor făinată. Din fiecare foaie, tăiați 12 frunze cu o făină 3-1/2-in. tăietor de prăjituri în formă de frunze.
Așezați pe foi de copt negreșite. Cu o scobitoare, scor vene în frunze. Într-un castron mic, bateți oul și apa; periați peste patiserie.
Coaceți la 400 de minute timp de 12-14 minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Într-un castron mare, combinați brânzeturile, pătrunjelul și pesto-ul. Împărțiți frunzele de patiserie în jumătate.
Întindeți 1 lingură de amestec de brânză peste jumătățile de jos; înlocuiți blaturile.
Adăugați o bucată de pimiento pe fiecare pentru o boabe de holly. Refrigerați resturile.