Foetaj Frunze Holly

Foetaj Frunze Holly
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că dați foietaj Holly lasă o încercare. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți cremă de brânză, pesto, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Frunze De Patiserie, și Pui marocan în frunze de patiserie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți foile de patiserie pe o suprafață ușor făinată. Din fiecare foaie, tăiați 12 frunze cu o făină 3-1/2-in. tăietor de prăjituri în formă de frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
2
Așezați pe foi de copt negreșite. Cu o scobitoare, scor vene în frunze. Într-un castron mic, bateți oul și apa; periați peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Coaceți la 400 de minute timp de 12-14 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
5
Într-un castron mare, combinați brânzeturile, pătrunjelul și pesto-ul. Împărțiți frunzele de patiserie în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Întindeți 1 lingură de amestec de brânză peste jumătățile de jos; înlocuiți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
7
Adăugați o bucată de pimiento pe fiecare pentru o boabe de holly. Refrigerați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista