Foetaj
Puf de patiserie ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 253 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime. Dacă aveți unt, făină, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 78 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Foetaj, și Goudan În Patiserie.
Instrucțiuni
Puneți făina într-un castron mediu.
Se taie în unt până când amestecul este de mărimea mazărelor mici.
Adăugați smântână. Se amestecă cu o furculiță până când patiseria formează o bilă. Înfășurați în plastic și răciți peste noapte. Când este gata de utilizare, rulați patiseria subțire (aproximativ 1/8 inch).