Fodni Bhaat (Orez Prăjit Indian)
Fodni Bhaat (orez prăjit Indian) ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 574 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți chilis de pasăre Thailandeză, resturi/orez proaspăt, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pilaf Aromat De Creveți Indieni (Kolambi Bhaat), Orez Prăjit Indian, și Orez Prăjit Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă medie la foc mediu-mare până când strălucește. Reduceți căldura și adăugați semințele întregi de muștar negru. Se amestecă până apar, aproximativ 15 secunde.
Adăugați usturoi tocat și ardei iute verde. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 2 minute, având grijă să nu se rumenească usturoiul.
Adăugați curcuma și pudra de ardei iute. Se amestecă până când își dau culoarea uleiului, aproximativ 10 secunde. Adăugați imediat orezul alb și amestecați până când este bine acoperit cu ulei. Condimentează după gust cu sare sare și servește fierbinte garnisit cu coriandru tocat.