Focaccia Umplută Cu Taleggio Și Pancetta
Focaccia umplute cu Taleggio și Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 295 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food Republic are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de drojdie, sare de mare în fulgi, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Taleggio cu struguri de rozmarin pe Focaccia, Burger cu Taleggio, Pancettan și gust de ceapă-muștar, și Rozmarin Focaccia umplut cu Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți drojdie proaspătă, puneți drojdia, făina și 1 1/3 căni de apă rece în vasul unui mixer. Dacă folosiți drojdie uscată activă, puneți 1 1/3 căni de apă caldă de la robinet (aproximativ 110 BUCF) în vasul unui mixer, amestecați drojdia și lăsați să stea 5 minute până se spumează; apoi adăugați făina.Folosind cârligul de aluat, amestecați la viteză mică timp de 2 până la 3 minute. Treceți la viteză medie, adăugați sarea și curgeți în uleiul de măsline.
Se amestecă până când aluatul este neted și matasos, aproximativ 10 minute.
Transferați aluatul într-un castron uns cu ulei și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.Ungeți o tigaie cu jumătate de foaie (o foaie de copt cu margini de 11 x 14 inci), apoi dați aluatul și întoarceți-l pe tigaia unsă. Îndoiți aluatul peste el în treimi și lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 de minute. Puneți aluatul, pliați-l din nou în treimi și lăsați să crească într-un loc cald încă 30 de minute.
Tăiați aluatul în jumătate și apăsați jumătate din aluat în foaia de copt, astfel încât să aibă o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Rulați aluatul presat și lăsați-l deoparte. Re-ungeți tigaia și apăsați cealaltă jumătate a aluatului în tigaie, astfel încât să aibă o grosime de aproximativ 1/4 inch. Împrăștiați brânza și pancetta peste aluatul din tigaie, lăsând o margine de 1/4 inch în jurul marginii. Desfaceți cealaltă jumătate a aluatului peste brânză și pancetta și ciupiți marginile pentru a sigila. Gropiți suprafața peste tot cu vârful degetelor și lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 500 km F. porniți convecția dacă este posibil.
Stropiți vârful focaccia cu ulei de măsline și presărați sarea în fulgi și piperul negru proaspăt măcinat.
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie pe o grătar și se taie în pătrate de 3 inci.
Se servește cald sau la temperatura camerei.Încercați aceste rețete italiene pe Food Republic: Mini Focaccia cu rețetă Tapenade
Italiană 101: Rețetă Tradițională Antipasto
Rețetă Italiană De Plăcintă Cu Carne