Focaccia din semințe de fenicul cu măsline Kalamata
Rețeta Focaccia cu semințe de fenicul cu măsline Kalamatan ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Această pâine are 339 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, măsline kalamatan; 2/3 cană, drojdie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Salată de portocale de fenicul cu măsline Kalamatan și Microgreen, Rozmarin și Kalamata Focaccia, și Kalamatan Focaccia de măsline și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și drojdia într - un castron de 8 până la 10 căni. Folosind lingura de lemn, amestecați 3/4 cană de apă; bateți până se formează aluat moale neted, aproximativ 3 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului. Acoperiți cu plastic; lăsați să stea 30 de minute. Se răcește peste noapte.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de a continua.
Se amestecă 1/4 cană de apă caldă și drojdie într-un castron mare.
Adăugați starter și 1 cană plus 2 linguri de apă rece. Folosind lingura de lemn, se amestecă starter și apă 1 minut (amestec va arata lăptos și spumos).
Se amestecă în 1 1/2 linguri ulei, 4 lingurițe sare, lapte și fenicul.
Adăugați 3 1/3 căni de făină de pâine, aproximativ 1 cană odată, amestecând până se formează aluat lipicios foarte moale.
Frământați ușor aluatul pe suprafața făinată până când aluatul se unește, dar este încă lipicios, stropind cu mai multă făină și slăbind aluatul de la suprafață cu răzuitor de patiserie, aproximativ 5 minute. Întoarceți-vă în același castron. Acoperiți cu plastic; lăsați să se odihnească până când este mai ferm și mai puțin lipicios, aproximativ 20 de minute.
Frământați ușor aluatul pe suprafața făinoasă până când este suplu și elastic, stropind cu făină pentru a preveni lipirea, aproximativ 5 minute. Împingeți aluatul la pătrat de 12 inci.
Se presară cu 2/3 cană de măsline tocate; pliați aluatul peste măsline. Frământați ușor pentru a distribui măslinele; formați în bilă.
Ulei castron mare cu 1/2 lingura de ulei.
Adăugați aluat; întoarceți-vă la strat. Acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească până aproape că și-a dublat volumul, aproximativ 1 oră. Descoperi; îndoiți marginile aluatului spre centru. Întoarceți aluatul, eliberând puțin aer, dar dezumflând cât mai puțin posibil. Acoperiți; lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 1 oră.
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 425 F. ulei 17x11-inch foaie de copt și tapetați cu hârtie pergament. Întoarceți aluatul pe tigaie. Fără a dezumfla aluatul, întindeți ușor și împingeți aluatul pentru a acoperi tigaia. Dacă aluatul revine, lăsați să se odihnească 5 minute, apoi întindeți-l. Repetați odihna și întinderea până când aluatul rămâne pe loc. Presați măslinele sferturi peste suprafață. Indentați aluatul cu vârful degetelor în mai multe locuri.
Lăsați să crească până la pufos, aproximativ 20 de minute.
Presărați aluatul cu 1 linguriță de sare.
Puneți tigaia în cuptor. Pulverizați cuptorul cu apă de 8 ori. Închideți ușa 1 minut. Deschideți și pulverizați de mai multe ori. Închideți ușa; coaceți focaccia 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Coaceți focaccia până devine aurie și crustă, cu aproximativ 12 minute mai mult. Focaccia rece pe raft 30 de minute.