Focaccian de legume la grătar este un vegetarian pâine. Această rețetă face 12 porții cu 189 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Focaccia Vegetală, Focaccia Cu Legume Și Brânză, și Sandwich cu Focaccia de curcan și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia și zahărul în 1 1/3 căni de apă caldă și 2 linguri de ulei într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați 2 2/3 căni de făină, oregano, 1 linguriță de sare și semințe de fenicul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Adăugați amestecul de făină în amestecul de drojdie, amestecând pentru a combina. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficient din restul de 1/3 cană de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Apăsați aluatul pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
6
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Combinați restul de 2 linguri de ulei și oțet balsamic într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Ungeți uniform amestecul de ulei peste dovlecei, ardei gras și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Ulei De Gătit
9
Se presară cu restul de 1/2 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
10
Așezați legumele pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grill dovlecel 4 minute pe fiecare parte sau până când fierte prin. Ardei gras și ceapă la grătar 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ardei Gras
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Scoateți legumele de pe grătar. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Tăiați ardeii grași în fâșii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
13
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Aranjați legumele uniform pe suprafața aluatului și presărați cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Brânză
Aluat
15
Coaceți la 425 timp de 27 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
17
Se transferă într-o grătar; se răcește cu 10 minute înainte de servire.